Crew

Brian (links) en Mark (rechts)

De twee teamleiders van Gamerooms.nl. Brian studeert Technische Informatica bij de Hogeschool van Amsterdam. Binnen Gamerooms.nl is hij verantwoordelijk voor de planning. Mark is voorzitter bij Stichting Tomo en Stichting TomoCon. Daarnaast werkt hij part-time als woonbegeleider, groepsleerkracht VSO, beveiliger en geeft hij diverse commerciële trainingen in de ICT. Een bezige bij dus! Binnen Gamerooms.nl is Mark verantwoordelijk voor het klantcontact.

Niek (onder het podium)

Niek zorgt voor de karaoke en alle technische zaken binnen Gamerooms.nl. In het dagelijks leven werkt Niek als programmeur.

Nathalie (midden)

Bij bijna elk event dat wij draaien is Nathalie aanwezig als enthousiaste vrijwilliger en spelleider. In het dagelijks leven is zij duizendpoot bij McDonalds!

Frank (met “boos” look)

Bij bijna elk event dat wij draaien is Frank aanwezig als enthousiaste vrijwilliger en spelleider. In het dagelijks leven is werkt hij als zwemleraar en acteur.

 

Richard (zittend op steen)

Richard zorgt er voor dat onze inventaris tip-top in orde is en staat op veel (tomo)evenementen met zijn eigen bagroom; Richie’s bags and coats.

Gregory (achter de pokébal)

Gregory is aanwezig als er cardgames gespeeld worden. Hij is dé cardgame specialist binnen Gamerooms.nl en te vinden op alle Tomo-evenementen.