Crew

Brian (links) en Mark (rechts)

De twee teamleiders van Gamerooms.nl. Brian studeert Technische Informatica bij de Hogeschool van Amsterdam. Binnen Gamerooms.nl is hij verantwoordelijk voor de planning. Mark is voorzitter bij Stichting Tomo en Stichting TomoCon. Daarnaast werkt hij part-time als woonbegeleider, groepsleerkracht VSO, beveiliger en geeft hij diverse commerciële trainingen in de ICT. Een bezige bij dus! Binnen Gamerooms.nl is Mark verantwoordelijk voor het klantcontact.

Niek (onder het podium)

Niek zorgt voor de karaoke en alle technische zaken binnen Gamerooms.nl. In het dagelijks leven werkt Niek als programmeur.

Nathalie (midden)

Bij bijna elk event dat wij draaien is Nathalie aanwezig als enthousiaste vrijwilliger en spelleider. In het dagelijks leven is zij duizendpoot bij McDonalds!

Igor (zwoel kijkend)

Als Igor naast zijn drukke bestaan als vrijwilliger bij de zwemclub nog een gaatje vrij heeft in zijn drukke agenda, komt hij graag helpen bij Gamerooms. Van techniek tot karaoke, van game-compo’s tot DDR, hij kan alles!

Jasper (haren in de wind op idyllisch parkeerterrein)

Als er DDR is, is Jasper er. En als Jasper er is, is er DDR. Simpel! Onze techneut, programmeur, transporteur zit in het dagelijks leven in de automatisering, maar heeft zijn hart verpand aan Dance Dance Revolution. Exclusief te boeken via gamerooms.nl!

Frank (met “boos” look)

Bij bijna elk event dat wij draaien is Frank aanwezig als enthousiaste vrijwilliger en spelleider. In het dagelijks leven is werkt hij als zwemleraar, acteur en nachtreceptionist.

 

Richard (zittend op steen)

Richard zorgt er voor dat onze inventaris tip-top in orde is en staat op veel (tomo)evenementen met zijn eigen consoles.

Gregory (achter de pokébal)

Gregory is aanwezig als er cardgames gespeeld worden. Hij is dé cardgame specialist binnen Gamerooms.nl en te vinden op alle Tomo-evenementen.